Billede af Priscilla Du Preez

Parterapi

Kærligheden må næres og vedligeholdes for ikke at dø. Kærlighed kan også staves “hårdt arbejde”. At bygge eller genoprette en sund og kærlig relation handler både om måden vi taler- og er sammen på. Det handler også om at ville række ud til hinanden; og måske være den første som tør sige ’undskyld’.

Som ægtefælle, far og terapeut, ved jeg at sunde relationer ikke vokser af sig selv.

I par- og familieterapien arbejder jeg helhedsorienteret og systemisk. Det betyder, at ingen skal stå alene tilbage og føle sig ’som problemet’, men dem der er omkring en, er med på rejsen mod en sundere relation- hvad enten det hedder venskab, parforhold eller familie.

Der kan også være specifikke årsager til at parforholdet er udfordret. Hvis den ene (eller begge) har ADHD eller autisme, er der brug for at have særlig opmærksomhed på hvordan I kan leve med det, uden at det ødelægger jeres parforhold og familieliv.

Nedenunder kan du læse mere om hvordan et generelt forløb kan se ud...

SAMTALEFORLØB – HVOR LÆNGE VARER DET?

Alt afhængig af hvor længe I har gået med problemerne og hvor fastgroede mønstrene er, vil et forløb typisk strække sig fra 7-14 samtaler.

Første samtale vil være en afklarende snak, hvor I fortæller om jer selv, og jeres udfordringer, og sammen kommer til klarhed over, hvad et forløb gerne skal føre til. Det er også her I vil fornemme om I har den fornødne tillid til at påbegynde en personlig proces sammen med mig.

 

Fremadrettet i de kommende samtaler vil I arbejde med jeres temaer, og jeg vil støtte jer til at skabe mere ægte kontakt og hjælpe jer til at håndtere konflikter på en konstruktiv måde med nye redskaber. Den afsluttende samtale vil både være en evaluering af forløbet og en status på jeres parforhold. Her vil I kunne aftale en samtale ud i fremtiden (f.eks. 1/2 år fremme) hvor I kan komme og få et “partjek”.

JEG HOLDER TIL TO STEDER

Ved siden af samtaler i Storkøbenhavn, er det også muligt at booke terapi på den naturskønne grund i Fårevejle 1 times kørsel fra København. Her er det muligt at booke længerevarende sessioner, hvor der bliver plads til en anden form for behandling..