top of page
Billede af Imat Bagja Gumilar

LIDT OM MIG

NÅR LIVET IKKE ER SNORLIGE..

I mange år har jeg levet med høje idealer og krav til mig selv- og til andre.

Efterhånden har jeg fundet ud af at det at være menneske også handler om at acceptere mine egne skyggesider og begrænsninger. At få det kærlige blik på mig selv og mine medmennesker.

Livet er ikke snorlige, og hvis jeg kun ser efter målet, mister jeg måske de værdifulde indsigter der findes lige rundt om hjørnet og midt i processen.

 

Jeg ønsker at leve et naturligt liv. Et liv hvor jeg ikke behøver at være perfekt, og hvor jeg kan bære over med mine svagheder. 

Jeg ønsker at møde mine medmennesker med det samme kærlige blik som jeg forsøger at se mig selv med. For når alt kommer til alt, handler det jo om at vide sig elsket og accepteret som den jeg er. Derfra kan jeg langt bedre udvikle alt det potientiale jeg er skabt med.

Jeg har lært at have stor respekt i forhold til at lytte til kroppens signaler, da kroppen ofte er hurtigere til at fortælle mig hvis der er noget galt. Legeme og sjæl påvirker hinanden, og hvis jeg lærer at tage hånd om helheden vil det være nemmere for mig at leve et sundt liv.

 

Privat elsker jeg at læse en bog, løbe en tur, se en god film eller være ude i naturen; gerne sammen med min dejlige kone, som jeg har været gift med i 32 år, gode venner samt vores skønne voksne børn på 21, 26 og 28 år.

 

Min baggrund og arbejdserfaring omfatter blandt andet:

> Undervisning i folkeskolen, herunder skilsmissegrupper for børn

> Familiebehandler i Holbæk kommune

> Arbejde med trivsel og arbejdsmiljø i folkeskolen

> Samarbejdskurser for forældre og etablering af familieklasser

> Frikirkepræst og leder for frivillige

> Selvstændig familie, par og psykoterapeut i de sidste 10 år

> Leder af Fyrtårnet Retræte

bottom of page