top of page
Billede af Francisco Gonzalez

Individuel terapi

 

Jeg tilbyder forskellige muligheder for hjælp og behandling ved symptomer som; depression, angst, stress, sorg og eksistentielle problemstillinger om død, ensomhed og dilemmafyldte valg.Det kan også være opvækstbetingelser som du sidder fast i, og som du gerne vil have hjælp til at bearbejde, så de ikke skal definere dit liv.

Der er også tiltagende flere som søger hjælp til at forstå- eller leve med ADHD og Autisme.

 

Hvad er individuel terapi?

Livet kan som sagt byde på mange udfordringer; en svær opvækst, sygdom, tab, og vanskelige omstændigheder i livet generelt.

Ofte går vi alt for længe med det uden at dele det med andre, eller få professionel hjælp. Kroppen udtrykker det vores psyke undertrykker. Det kan opleves som et kontroltab og mange mennesker går rundt med fysiske symptomer som har sine årsager i psykiske problemstillinger. Som mennesker forstår vi os selv igennem mødet med andre mennesker. Hvis du vælger at gå i terapi, får du her mulighed for at få bearbejdet de svære ting du har oplevet og finde nye veje til at forstå og håndtere det sammen med et medmenneske som samtidig har en professionel forståelse for psykologien bag det du oplever. Alt afhængig af dine problemstillinger, kan der være brug forskellige tilgange, såsom eksistentiel terapi, kognitiv terapi, stresshåndtering, psyko-edukation og øvrige terapeutiske redskaber. Du er unik- og din situation er ulig andre og der vil derfor ikke være én rigtig måde at gøre det på.

Hvornår anbefales individuel terapi?

 

Individuel terapi anbefales hvis du oplever at din livskvalitet over længere tid er under pres. Det vil du f.eks. kunne mærke hvis du begynder at mærke en manglende livslyst på flere områder i dit liv; arbejde, familie eller venner. Hvis du har forhold i din tilværelse, som begrænser dig i at leve i overensstemmelse med den du er, kan det være en stor hjælp, at tage et forløb.

SAMTALEFORLØB – HVOR LÆNGE VARER DET?

Et forløb vil typisk vare mellem 5-10 gange, afhængig af dine problemstillinger. Andre gange kan der være brug for et længerevarende forløb.

 

De første gange handler om at du får fortalt din historie og sammen med mig som terapeut, udfoldet det som skal være grundlaget for et forløb. Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg og tillidsfuld i at terapeuten både kan rumme det du fortæller og samtidig give dig den personlige og professionelle hjælp-til-selvhjælp, som du har brug for.

JEG HOLDER TIL TO STEDER

Ved siden af samtaler i Storkøbenhavn, er det også muligt at booke terapi på den naturskønne grund i Fårevejle 1 times kørsel fra København. Her er det muligt at booke længerevarende sessioner, hvor der bliver plads til en anden form for behandling.

NB! DET ER DESVÆRRE IKKE LÆNGERE MULIGT AT BOOKE MIG ONLINE, 

MEN KONTAKT MIG VIA NEDENSTÅENDE SÅ FINDER VI EN TID DER PASSER DIG/JER

Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle

Vårbuen 49, 2750 Ballerup

tlf.2347 3747 e-mail: terapi@besked.com

bottom of page