top of page

tirs. 22. feb.

|

Fyrtårnet

Temaretræte 'Guds spor i vore liv'

Velkommen til en stilleretræte med retræteledere og præster fra den økumeniske gruppe LV (www.levendevand.dk) Prisen for retræten er 2400,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Temaretræte 'Guds spor i vore liv'
Temaretræte 'Guds spor i vore liv'

Tid & sted

22. feb. 2022, 17.00 – 25. feb. 2022, 14.00

Fyrtårnet, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Ud fra retrætens tema: ’Guds spor i vores liv’ inviteres vi hver især til at grunde over vores indre livsvej, det åndelige CV. Det kendte citat ’livet leves forlæns men forstås baglæns’ (Søren Kierkegaard?) kan også gælde vores troshistorie. Når vi kigger tilbage med fokus på at se Guds fodspor i vore liv, kan vi blive overrasket over at Han har været der- også når vi mindst troede det. At se Guds kærlige blik også i mørket og livskriserne, kan være en stor trøst og en dyb berigelse for vores videre vandring.

At tage på retræte er at vælge at lukke af for hverdagens indtryk udefra. Men det er samtidig at vælge at åbne sig for sin indre verden og for Gud. Vi lukker af for at kunne åbne os og tage imod noget andet. I stilheden, når meget af hverdagen er på afstand, kan vi blive mere modtagelige. Ofte fornemmer vi sanseindtrykkene stærkere. Vi bliver mere modtagelige for naturen omkring os, hører fuglene tydeligere, oplever solnedgangen mere intenst, mærker vejrets skiften mere hudløst og direkte. Og vi oplever hinandens nærvær, selv uden at der veksles ord imellem os. Retræten foregår med andre ord i stilhed. Desuden er andagter, individuel åndelig vejledning, kortere vandreture og bibelmeditationer byggesten i retræten.

Del denne begivenhed

bottom of page