top of page

fre. 03. mar.

|

Fyrtårnet retræte

Retræte for ægtepar

Inspiration og forkælelse til parforholdet. En weekend med tid til afslapning, gåture, god mad, og input til parforholdet. særpris: kr. 1600 pr. person / 3200 pr. par Læs mere ved at trykke på TILMELDING...

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Retræte for ægtepar
Retræte for ægtepar

Tid & sted

03. mar. 2023, 17.00 – 05. mar. 2023, 14.00

Fyrtårnet retræte, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Tid til nærvær og forkælelse:

Ægtepar gennemgår forskellige faser i deres samliv. Behov for at give forholdet en ekstra opmærksomhed eller et ’servicetjek’ kan være forskellige, men for de fleste par vil der være både lyst til, og behov for, at komme væk fra hverdagen for blot at kunne være sammen som par.

Som noget nyt, vil vi gerne tilbyde ægtepar en weekendretræte i Fyrtårnet retræte, hvor der bliver tid til forkælelse, god mad, skøn natur og inspirerende oplæg omkring parforholdet.

Vores ønske er at styrke parforholdet, og til at se ægteskabet som tredimensionelt; bestående af både Det fysiske, sjælelige og åndelige. Alle tre områder er vigtige at tage vare på og kan indvirke positivt på hinanden.

For at der kan være god plads vil vi kun tilbyde tre par ad gangen.

Inspirationssamlinger:

I vores inspirationssamlinger vil temaer om bedre kommunikation, følelsesmæssigt engagement og forståelse for- og kendskab til hinandens kærlighedssprog blive berørt. Områder som mange parforhold er optaget af, og har gavn af at fordybe sig i.

Vi vil også inspirere til at ens ægtefælle kan blive en åndelig rejsefælle/ medvandrer til gavn for en selv, parforholdet og familielivet.

Måltiderne:

Stilhed til måltiderne og øvrige samlinger skal være med til at skabe en god ramme for retræten.

Under måltiderne vil vi undgå at tale sammen. I stedet vil der være noget smuk musik at lytte til, mens I sammen nyder maden og udsigten. Hvis man ikke har prøvet det før, kræver det kun et enkelt måltid at finde sig til rette og nyde at kunne være i sin egen lille 'boble'. 

Rammerne/stedet:

På Fyrtårnet Retræte får I et dobbeltværelse i Fredens Hus, med eget bad og toilet. Fredens hus blev færdigbygget i 2020 og indrettet med bl.a. Dux-senge så I kan sove ekstra godt. Her er der desuden en dejlig opholdsstue med flot havudsigt. Derudover er der køkken, hvor man frit kan tage sig en kop kaffe/te.

Ved siden af Fredens Hus ligger Saunahuset, som i perioder vil være tilgængelig at booke, så man som par har sin egen tid til saunaforkælelse og evt. en tur i vores koldtvandstønde hvis man er til det. 

Åndehullet, er et stort ’ishul’ fra istiden, som er indrettet med bålplads, shelter og hængekøje. Her kan man sidde eller ligge og nyde vandets rislen og den smukke natur hvis vejret er til det- eller man kan lave sig et lille bål.

Det særligt indrettede bederum, Åndedrættet, er ligeledes tilgængeligt hvis man gerne vil være  et sted hvor man kan bede enten alene eller som par.

I Fyrtårnet, hovedhuset, vil måltider og inspirationssamlinger finde sted. Her er der panaromaudsigt over Sejerøbugten med udsigt til Sjællands Odde, Ordrup Næs og Sejerø.

Ledere:

Susanne Hansen & John Martin Hansen, som er retræteledere og ejere af Fyrtårnet retræte. 

John er uddannet supervisor, par- og psykoterapeut MPF og har en bred erfaring med familie- og parrådgivning og terapi.

Susanne er medansvarlig for afholdelse af retræter og arbejder til daglig i et børnehus.

Når I tilmelder jer, vil I få tilsendt program over dagene.

I er også velkommen til at tage kontakt til John (tlf. 2347 3747/ johnmartin@mail.dk) hvis I har yderligere spørgsmål til weekenden.

Vedr. betaling: 500 kr. ved tilmelding og restbeløbet indbetales umiddelbart før retræten.

Betaling på reg/kto nr. 8117 3897995 (skriv 'navn+ægteskabsretræte)

Introduktionspris for 2 personer: kr. 3200,-  

Ved framelding mindre end 1 måned før mistes depositum. Hvis man melder fra

mindre end 14 dage før betales hele beløbet.

VEL MØDT!

Del denne begivenhed

bottom of page