top of page

fre. 01. mar.

|

Fårevejle

SINDSRO

Varmt velkommen til SINDSRO. Sindsro er en kvinderetræte for dig som er kvartvejs eller lidt længere i livet, i alderen 20-39 år.

Man kan ikke længere tilmelde sig.
Se andre begivenheder.
 SINDSRO
 SINDSRO

Tid & sted

01. mar. 2024, 17.30 – 03. mar. 2024, 13.30

Fårevejle, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Varmt velkommen til SINDSRO. Sindsro er en kvinderetræte for dig som er kvartvejs eller lidt længere i livet, i alderen 20-39 år.   

I en hverdag der kan være travl med mange stemmer inde-og udefra samt mange beslutninger og prioriteringer der skal tages, kan vi opleve længsel efter indre sindsro og hvile. Vi vil på retræten tage udgangspunkt i sindsrobønnen, som er en stærk bøn om, at erfare mere sindsro i livet, i sine omstændigheder og beslutninger og prioriteringer i livet: 

”Giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen”. 

I løbet af retræten vil vi komme omkring den livgivende hvile og sindsro, som Jesus øsnker for os. Det vil vi gøre gennem tidebønner, inspirationssamlinger, sanua meditation, meditationgåtur og egen tid i stilhed og fordybelse. Det er derfor en stilleretæte, hvor snak og samtale primært foregår til det første og sidste måltid samt ved mulig samtale med retræteleder. 

Der er mulighed for at ’drop ind’ fra kl. 17.30, og programmet starter med aftensmad klokken 19.00. Retræten afsluttes med frokost og vi siger farvel kl. 13.30. 

Pris: 500 kr. for studerende og 750 kr. for ikke-studerende

Vi bor på enkeltværelser med eget bad og toilet.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!

Del denne begivenhed

bottom of page