top of page

fre. 20. sep.

|

Fyrtårnet retræte

Retræte for ægtepar

Inspiration og forkælelse til parforholdet. En weekend med tid til afslapning, gåture, god mad, og input til parforholdet. 3800,- pr. par Læs mere nedenfor

Retræte for ægtepar
Retræte for ægtepar

Tid & sted

20. sep. 2024, 17.00 – 22. sep. 2024, 14.00

Fyrtårnet retræte, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Tid til nærvær og forkælelse:

Ægtepar gennemgår forskellige faser i deres samliv. Behov for at give forholdet en ekstra opmærksomhed eller et ’servicetjek’ kan være forskellige, men for de fleste par vil der være både lyst til, og behov for, at komme væk fra hverdagen for blot at kunne være sammen som par.

Som noget nyt, vil vi gerne tilbyde ægtepar en weekendretræte i Fyrtårnet retræte, hvor der bliver tid til forkælelse, god mad, skøn natur og inspirerende oplæg omkring parforholdet.

Vores ønske er at styrke parforholdet, og til at se ægteskabet som tredimensionelt; bestående af både Det fysiske, sjælelige og åndelige. Alle tre områder er vigtige at tage vare på og kan indvirke positivt på hinanden.

For at der kan være god plads vil vi kun tilbyde tre par ad gangen.

Inspirationssamlinger:

I vores inspirationssamlinger vil temaer om bedre kommunikation, følelsesmæssigt engagement og forståelse for- og kendskab til hinandens kærlighedssprog blive berørt. Områder som mange parforhold er optaget af, og har gavn af at fordybe sig i.

mellem samlingerne vil der være tid til at tale sammen og gøre brug af forskellige redskaber,  der kan hjælpe en på sporet af den gode samtale.

Tidebønner:

VI vil også tilbyde morgen- og aftenbøn/meditation (tidebønner) Her mødes vi i vores særlige bederum, Åndedrættet, hvor man kan sænke skuldrene og lade sig inspirere af smukke sange og oplæsninger.

Måltiderne:

Der vil blive serveret morgenmad og aftensmad hver dag. Frokosten kan I smøre om morgenen eller I kan vælge at købe noget selv.

Stilhed til måltiderne  skal være med til at skabe en god ramme for retræten.

I stedet vil der være noget smuk musik at lytte til, mens I sammen nyder maden og udsigten. Hvis man ikke har prøvet det før, kræver det kun et enkelt måltid at finde sig til rette og nyde at kunne være i sin egen lille 'boble'. 

Rammerne/stedet:

På Fyrtårnet Retræte får I et dobbeltværelse i Fredens Hus, med eget bad og toilet. Fredens hus blev færdigbygget i 2020 og indrettet med bl.a. Dux-senge så I kan sove ekstra godt. Her er der desuden en dejlig opholdsstue med flot havudsigt. Derudover er der køkken, hvor man frit kan tage sig en kop kaffe/te.

Ved siden af Fredens Hus ligger Saunahuset, som i perioder vil være tilgængelig at booke, så man som par har sin egen tid til saunaforkælelse og evt. en tur i vores koldtvandstønde hvis man er til det. 

Åndehullet, er et stort ’ishul’ fra istiden, som er indrettet med bålplads, shelter og hængekøje. Her kan man sidde eller ligge og nyde vandets rislen og den smukke natur hvis vejret er til det- eller man kan lave sig et lille bål.

Det særligt indrettede bederum, Åndedrættet, er ligeledes tilgængeligt hvis man gerne vil være  et sted hvor man kan bede enten alene eller som par.

I Fyrtårnet, hovedhuset, vil måltider og inspirationssamlinger finde sted. Her er der panaromaudsigt over Sejerøbugten med udsigt til Sjællands Odde, Ordrup Næs og Sejerø.

Ledere:

Susanne Hansen & John Martin Hansen, som er retræteledere og ejere af Fyrtårnet retræte. 

John er uddannet supervisor, par- og psykoterapeut MPF og har en bred erfaring med familie- og parrådgivning og terapi.

Susanne er uddannet pædagogisk assistent og er medansvarlig for afholdelse af retræter.

Begge har vi været på kurser i Norge og Sverige for at videreuddanne sig indenfor retræteliv. 

Når I tilmelder jer, vil I få tilsendt program over dagene.

I er også velkommen til at tage kontakt til John (tlf. 2347 3747/ johnmartin@mail.dk) hvis I har yderligere spørgsmål til weekenden.

Vedr. betaling: 500 kr. ved tilmelding og restbeløbet indbetales umiddelbart før retræten.

Betaling på reg/kto nr. 8117 3897995 (skriv 'navn+ægteskabsretræte)

3800,- pr. ægtepar

Ved framelding mindre end 1 måned før mistes depositum. Hvis man melder fra

mindre end 14 dage før betales hele beløbet.

VEL MØDT!

Del denne begivenhed

bottom of page