top of page

man. 09. okt.

|

Fyrtårnet

Åbne Dage

Velkommen til ÅBNE DAGE på retrætestedet <Fyrtårnet> Det er muligt at booke mellem enekltdøgn. Prisen pr døgn er Kr 350

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Åbne Dage
Åbne Dage

Tid & sted

09. okt. 2023, 11.00 – 11. okt. 2023, 11.00

Fyrtårnet, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Nogle dage med skøn natur, ro og tid til dig selv. I nogle dejlige rammer kommer du til at bo i det nybyggede retrætehus, ’Fredens hus’,  med eget bad/toilet til alle værelser og adgang til stue og fuldt køkken med udsigt over Sejrøbugten. Der er gode muligheder for korte og længere ture i den smukke natur.

Måske har du brug for tid og ro til at tænke over hvad der skal fylde dit liv med mening, måske er du ret og slet lidt slidt, og har brug for hvile- eller måske har du brug for et sted hvor du kan koncentrere dig om at skrive den bog, som har ventet på dig i lang tid?!

Vi er hverken et hostel eller pensionat. Så hvis du blot vil på ferie, gennemrejse eller skal besøge nogle slægtninge, og ønsker et overnatningssted, kan vi desværre ikke tilbyde dig dette.

Når du skriver eller ringer, har vi brug for at kende til dit formål, så vi sikrer os at bevare formålet med den åbne uge.

Du skal også være indstillet på, at alle dagene foregår i en ramme stilhed, så hvis du får lyst til at snakke med nogle af de andre overnattende, må det foregå i den skønne natur væk fra Fyrtårnet. 

Du vil selv skulle sørge for mad. Køkkenfaciliteter med alt tilbehør er til rådighed og du vil få både plads i skab og køleskab til din mad. Derudover vil der være mulighed for at købe Take-away mad i en nærliggende Thai og pizzarestaurant eller indkøb hos Ordrup-købmanden (gåafstand)

Hver dag; morgen, og aften, vil der være mulighed for at deltage i korte tidebønner/andagter i vores bederum ’Åndedrættet’. Der er ikke nogen forventning om at du er religiøs eller kristen, og dermed heller ikke nogen forventning om at du skal deltage i vores tilbud.

Derudover vil der også være mulighed for en fortrolig samtale, hvis du har brug for en der kan lytte til det som lige nu måtte fylde i dit liv. Det er ikke terapi, men snarere en mulighed for at få et lyttende øre af en medvandrer, som kan give plads til dig lige hvor du er. Det er dog muligt at tilkøbe egentlig terapi hvis du har brug for det. Prisen kan du se her på hjemmesiden under fanen 'terapi'.

Derudover byder vi på  kaffe/te og lidt hjemmebag i Fyrtårnet om eftermiddagen hvis du har lyst til socialt samvær.

Vi håber at du vil opleve at dit ophold på Fyrtårnet retrætested, vil skabe den ramme du har brug for til at genfinde kræfter, nyt livsmod eller blot ro til at fokusere på det vigtige i livet lige nu.

PRAKTISKE FORHOLD:

Pris pr. døgn: kr. 350,-

Betaling på reg/kto nr. 8117 3897995 (skriv 'navn+åbne dage')

Depositum kr 350 som betales ved tilmelding.

Ved framelding senere end 14 dage før mister man sit depositum.

Sengelinned/håndklæde pakke kr. 100,-

NB! Husk at mad ikke er inkluderet i opholdet

Hjertelig velkommen!

Del denne begivenhed

bottom of page