top of page

man. 20. feb.

|

Fyrtårnet

Åbne Dage

Velkommen til en individuel retræte som vi kalder ÅBNE DAGE Det er muligt at booke mellem 2-3 dage. Prisen pr. dag er kr. 350,- Læs mere ved at trykke på tilmelding

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Åbne Dage
Åbne Dage

Tid & sted

20. feb. 2023, 09.00 – 22. feb. 2023, 16.00

Fyrtårnet, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

Trænger du/I til at komme væk nogle dage uden forpligtelser så er disse Åbne Dage måske noget for dig?

Skøn natur, ro og tid til dig selv. I nogle dejlige rammer kommer du til at bo i det nybyggede retrætehus, ’Fredens hus’,  med eget bad/toilet til alle værelser og adgang til stue og fuldt køkken med udsigt over Sejrøbugten. Der er gode muligheder for korte og længere ture i den smukke natur.

Måske har du brug for tid og ro til at tænke over hvad der skal fylde dit liv med mening, måske er du ret og slet lidt slidt, og har brug for hvile- eller måske har du brug for et sted hvor du kan koncentrere dig om at skrive den bog, som har ventet på dig i lang tid?!

Når du skriver eller ringer, har vi brug for at kende til dit formål, så vi sikrer os at bevare formålet med den åbne uge.

Du skal også være indstillet på, at alle dagene foregår i en ramme af stilhed, så hvis du får lyst til at snakke med nogle af de andre overnattende, kqn det foregå i væk fra Fyrtårnet- eller om eftermiddagen over en kop kaffe/kage i Fyrtårnet

Du kan komme fra 2-3 dage. Du vil selv skulle sørge for mad. Køkkenfaciliteter med alt tilbehør er til rådighed og du vil få både plads i skab og køleskab til din mad. Derudover vil der være mulighed for at købe Take-away mad i en nærliggende pizzarestaurant eller indkøb hos Ordrup-købmanden (marts-okt) eller i Rema1000.

Hver dag; morgen, og aften, vil der være mulighed for at deltage i korte meditationer i vores bederum ’Åndedrættet’. Der vil også være et tilbud om en fortrolig samtale, hvis du har brug for en der kan lytte til det som lige nu måtte fylde i dit liv. Det er ikke terapi, men snarere en mulighed for at få et lyttende øre af en medvandrer, som kan give plads til dig lige hvor du er. Hvis du har brug for egentlig terapeutisk samtale er det også muligt (ekstra betaling)

Derudover byder vi på  kaffe/te og lidt hjemmebag i Fyrtårnet om eftermiddagen hvis du har lyst til lidt socialt samvær.

Vi håber at du vil opleve at dit ophold på Fyrtårnet retrætested, vil skabe den ramme du har brug for til at genfinde kræfter, nyt livsmod eller blot ro til at fokusere på det vigtige i livet lige nu. Har du brug for længere tid, kan du med fordel benytte dig af de 'Åbne uger' eller lave særskilt aftale med os der hvor det måtte være muligt.

Praktiske forhold: 

Pris pr. døgn: 350,-

Sengelinned/håndklæde pakke 75 kr. (bestilles på forhånd)

Betaling på mobilepay: 2347 3747 (skriv 'åbne dage'+dato)

Husk at mad ikke er inkluderet i ovenstående priser. 

Hjertelig velkommen!

Del denne begivenhed

bottom of page