top of page

man. 11. okt.

|

Fyrtårnet

Åben uge (Uge 41)

Velkommen til åben uge på retrætestedet <Fyrtårnet> Det er muligt at booke mellem 3-5 dage. Prisen for 3 døgn er DKK 1000,- hvorefter prisen pr. døgn er DKK 300,-

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Åben uge (Uge 41)
Åben uge (Uge 41)

Tid & sted

11. okt. 2021, 09.00 – 15. okt. 2021, 14.00

Fyrtårnet, Fasanbakken 4, 4540 Fårevejle, Danmark

Om eventet

En uge med skøn natur, ro og tid til dig selv. I nogle dejlige rammer kommer du til at bo i det nybyggede retrætehus, ’Fredens hus’,  med eget bad/toilet til alle værelser og adgang til stue med udsigt over Sejrøbugten. Der er gode muligheder for korte og længere ture i den smukke natur.

Måske har du brug for tid og ro til at tænke over hvad der skal fylde dit liv med mening, måske er du ret og slet lidt slidt, og har brug for hvile- eller måske har du brug for et sted hvor du kan koncentrere dig om at skrive den bog, som har ventet på dig i lang tid?!

Vi er hverken et hostel eller pensionat. Så hvis du blot vil på ferie, gennemrejse eller skal besøge nogle slægtninge, og ønsker et overnatningssted, kan vi desværre ikke tilbyde dig dette.

Når du skriver eller ringer, har vi brug for at kende til dit formål, så vi sikrer os at bevare formålet med den åbne uge.

Du skal også være indstillet på, at alle dagene foregår i stilhed, så hvis du får lyst til at snakke med nogle af de andre overnattende, må det foregå i den skønne natur væk fra Fyrtårnet. Du kan komme fra 3-5 dage. Du vil selv skulle sørge for mad. Køkkenfaciliteter med alt tilbehør er til rådighed og du vil få både plads i skab og køleskab til din mad. Derudover vil der være mulighed for at købe færdigmad i en nærliggende Thai og pizzarestaurant eller indkøb hos Ordrup-købmanden (gåafstand)

Hver dag; morgen, middag og aften, vil der være mulighed for at deltage i korte tidebønner/andagter i vores bederum ’Åndedrættet’. Derudover vil der også være et tilbud om en fortrolig samtale, hvis du har brug for en der kan lytte til det som lige nu måtte fylde i dit liv.

Det er ikke terapi, men snarere en mulighed for at få et lyttende øre af en medvandrer, som kan give plads til dig lige hvor du er.

Vi håber at du vil opleve at dit ophold på Fyrtårnet retrætested, vil skabe den ramme du har brug for til at genfinde kræfter, nyt livsmod eller blot ro til at fokusere på det vigtige i livet lige nu.

Praktiske forhold: 

Pris for 3 døgn: 1000,- 

Pris pr. ekstra døgn kr. 300,-

Sengelinned/håndklæde pakke 150 kr.

Husk at mad ikke er inkluderet i ovenstående priser. 

Hjertelig velkommen!

Del denne begivenhed

bottom of page